- IFORMACIÓ -

 

El passat dissabte 7 de maig a les 19.30 h a l’Auditori Municipal REX es va celebrar l’acte de proclamació de les festeres i festers i elecció de la Festera i Fester Majors 2022.

PUBLICITAT

L’acte com és ja tradicional va començar a la Plaça de l’Ajuntament, que des d’allí es va iniciar un passacarrer de les festeres i festers, acompanyats per membres de l’Ajuntament de Castelló i un grup de músics que va recórrer molts carrers i places de Castelló.

Abans d’arribar a l’Auditori Municipal Rex, espai elegit per a celebrar l’acte, la comitiva va fer una parada al Parc de l’Estació per a realitzar la tradicional foto a l’escala, a continuació en van dirigir a l’auditori, on nombrós públic esperava l’arribada de la comitiva pel carrer Ignasi Franco.

A les 19.30 h va començar la proclamació i elecció, aquesta va estar presentada per Rosa Remolí Daràs i en tot moment un grup de voluntaris/es van dur a terme una excel·lent organització i van estar pendents en cada moment que tot es desenvolupara com estava programat.

Abans de començar l’acte, van ser requerits a l’escenari els representants de l’Ajuntament de Castelló per rebre a tot els nombrós col·lectiu del joves que enguany ens representen, aquests van ser la tinent alcaldessa Teresa Fuster i el regidor de cultura Festiva Xavier Tortosa.

Una vegada totes les festeres i festers dalt de l’escenari, va ser el torn de rebre la Festera i Fester Majors de 2019, Maica López Clar i Ferran Garcia Isern que després de dirigir unes paraules al públic assistent van ser els encarregats de treure la bola que elegiria els Festers Majors 2022, entre les candidates i candidats que es van presentar, la sort, el destí i les mans innocents de Maica i Ferran (festers Majors 2019) va voler que aquest any els festers Majors 2022 siguen la parella formada per Bianca Dorobantu i Carles Lozano.

Acabada l’elecció es va realitzar una picadeta al pati de l’obrera.

Des de Castelló Notícies volem donar l’enhorabona a tots i totes i esperem que gaudiu d’unes festes màgiques, ja que després de dos anys d’espera, per fi tornarem a viure les nostres Festes Majors, per aquest motiu aquestes són tan especials i importants.

Ací baix us deixem un ‘grapaet‘ de fotos, en uns dies publicarem la galeria completa de les fotos realitzades per Joanjo Puertos.

Redacció CN

Elecció de la Festera i Fester Majors 2022

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací