- PUBLICITAT -

CN | Aida | IES Vicente Gandia

Castelló, 14 de gener de 2024 – L’Associació Sentits per a la Inclusió i el Benestar Social presenta el seu fascinant projecte «Nòmades», destacant una xerrada informativa organitzada per l’IES Vicente Gandia i programada per a demà, dilluns 15 de gener, a les 16.00 hores al Saló d’Actes de l’institut de Castelló.

L’Associació Sentits, fundada en 2017 per joves marroquins i espanyols, és una organització sense ànim de lucre dedicada a millorar l’àmbit social i educatiu al voltant de Fez, Marroc. El projecte «Nòmades» sorgeix amb la finalitat d’acostar professionals i estudiants a la realitat social, cultural i educativa del Marroc, proporcionant una oportunitat única d’immersió en una altra cultura i un intercanvi d’experiències enriquidor.

Detalls de la Xerrada:

La xerrada abordarà els detalls del projecte «Nòmades», oferint una visió més profunda de les experiències que els participants podran viure durant aquesta experiència transformadora. Es destacaran els objectius del projecte, les activitats planificades i la importància de la interculturalitat i l’intercanvi d’experiències.

Projecte «Nòmades»: Un Viatge únic i transformador

Què es fa en les visites: El projecte permet als participants aplicar un projecte d’intervenció social amb diferents col·lectius, com centres de dones víctimes de violència de gènere, centres de menors en situació de desemparament i centres de menors amb diversitat funcional. També inclou activitats i dinàmiques preparades i dirigides pels estudiants.

Objectius del Projecte:

Acostar la realitat social, cultural, educativa i econòmica del Marroc als professionals i futurs professionals de l’àmbit social, sanitari i educatiu.

Desmuntar i/o reconfigurar prejudicis mitjançant la interculturalitat i l’intercanvi d’experiències.

Proporcionar una experiència professional i personal única amb impacte significatiu.
La xerrada s’adreça a persones majors de 18 anys amb interés en la interculturalitat, afecte, paciència, maduresa emocional i empatia. L’Associació Sentits convida a tothom a participar en aquesta oportunitat única d’explorar una nova cultura i contribuir al benestar social a través del projecte «Nòmades». Per a més informació o per participar, podeu assistir a la xarrada i l’Associació Sentits vos explicara amb detall tots els vostres dubtes.

- PUBLICITAT -