- PUBLICITAT -
Temps de lectura 2 minuts

El documental, basat en testimonis de la gent de Castelló, ressalta la riquesa i l’essència de la cultura popular a través dels jocs, contes i cançons experimentats al llarg de les seues vides

Fotos de la projecció del documental “Jocs, contes i cançons. Redescobrint la nostra cultura popular” a la plaça de l’Om de Castelló, el passat 31 d’agost

CN | Aida

El llegat cultural de Castelló ha estat capturat en un nou documental gràcies a l’esforç de l’Associació Cultural Tabalà. El projecte, titulat “Jocs, contes i cançons. Redescobrint la nostra cultura popular”, s’ha completat amb èxit i ja es pot veure ací baix.

PUBLICITAT

La pel·lícula és fruit d’un extens treball de recerca i recull les vivències i memòries de residents de Castelló, evocant els jocs, contes i cançons que han marcat les seues vides. Aproximadament 25 persones han compartit les seues històries i memòries, totalitzant més de 20 hores de gravacions.

L’Associació Cultural Tabalà ha volgut expressar la seua gratitud a tots els participants i col·laboradors que han fet possible aquest projecte. “Moltes gràcies a tota la gent que ha fet possible aquest bonic projecte”, han comentat des de l’associació.

Amb aquesta iniciativa, Tabalà espera no només preservar, sinó també revalorar la riquesa cultural i tradicional de la comunitat castellonera. “Ens vegem als carrers, jugant, contant i cantant!”, conclouen, animant a tots a continuar celebrant i gaudint de la nostra herència cultural.

Fàrmacies de guardia – 1

- PUBLICITAT -