- PUBLICITAT -

CN | Aida

El pròxim divendres, 31 de maig a les 20.30 h, el teatre Ideal de Castelló acollirà el festival de fi de curs de l’Associació Cultural Bojos per la Dansa, amb l’espectacle titulat ‘Mare Nostrum’. Aquesta actuació promet ser una vetllada màgica on els alumnes de l’associació mostraran el talent i l’esforç dedicat durant tot el curs.

Fotos del fi de curs de 2023.

‘Mare Nostrum’ és una obra que celebra la riquesa cultural i natural de la Mediterrània, oferint una fusió de danses tradicionals i modernes que transportaran els espectadors a través dels paisatges i històries de la nostra mar. L’espectacle comptarà amb una variada selecció de coreografies que posaran en valor la diversitat i bellesa de les cultures banyades pel Mare Nostrum.

PUBLICITAT

La venda d’entrades per a aquest esdeveniment tindrà lloc el dimecres 29 de maig de 17 a 19 hores, i també es podran adquirir el mateix divendres abans de l’espectacle. El donatiu per entrada és de 5 €, i els fons recaptats es destinaran a suportar les activitats i projectes de l’associació.

L’Associació Cultural Bojos per la Dansa és coneguda per la seua dedicació a promoure la dansa i la cultura dins de la comunitat de Castelló. A través de la seua oferta de classes i activitats, l’associació ha aconseguit crear un espai on menuts, joves i adults poden aprendre, créixer i expressar-se artísticament.

En declaracions a Castelló Notícies, la directora artística de l’associació Eli Sanchis ha destacat la importància d’aquest festival: “El festival de fi de curs és una oportunitat per als nostres alumnes de mostrar tot el que han après durant l’any. ‘Mare Nostrum’ no només és un espectacle de dansa, sinó també una celebració de la nostra herència mediterrània i un homenatge a la bellesa i diversitat de la nostra mar“.

Fotos d’arxiu.

Des de Castelló Notícies, animem a tots els veïns i veïnes a assistir a aquest esdeveniment cultural que promet ser una nit inoblidable. No es perden ‘Mare Nostrum’, una vetllada de dansa, música i emocions que de segur els captivarà.

Ens veiem al teatre Ideal el pròxim divendres a les 20.30 h!

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací