- PUBLICITAT -

Amb la col·laboració de 69 brosses i l’Ajuntament, es busca recaptar fons per a la investigació oncològica en una vetllada festiva als 4 Gats

CN | Aida

El pròxim divendres 27 d’octubre de 2023, Castelló serà escenari d’una vetllada solidària amb un doble objectiu: gaudir de la gastronomia local i col·laborar en la lluita contra el càncer. L’Associació Contra el Càncer a Castelló, amb la inestimable col·laboració com és habitual de Salva Perepérez (69 brosses) i el suport de l’Ajuntament de Castelló, ha organitzat la ‘III Festa solidària de la cervesa i la tapa’ que tindrà lloc als 4 Gats a partir de les 19.30 h.

Els fons recaptats durant l’esdeveniment seran destinats íntegrament a l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC), una organització amb seixanta-set anys d’experiència en la lluita contra aquesta malaltia. L’AECC no sols ofereix suport i acompanyament als malalts i les seues famílies, sinó que també es dedica activament a finançar projectes de recerca oncològica d’alta qualitat. Gràcies a la seua labor, hui en dia, l’AECC ha compromés 40 milions d’euros en més de 250 projectes de recerca en tot el territori espanyol.

PUBLICITAT

Des de CN, es convida a tota la ciutadania a unir-se a aquesta causa, gaudint d’una nit plena de sabor i solidaritat. Cada aportació, per xicoteta que siga, ajuda a acostar-nos una poc més a la meta d’erradicar el càncer.

Fotos d’arxiu de festes anteriors.
- PUBLICITAT -