- PUBLICITAT -

Es tracta d’una llista continuista però amb incorporacions noves molt importants per emprendre nous projectes.

L’Assemblea Local de GCiE-Compromís va ratificar a primers d’abril, per unanimitat, la proposta de candidatura per a les eleccions locals del 26 de maig. La coalició concorrerà amb el nom de Gent de Castelló i d’Esquerra – Compromís municipal.

Els llocs d’eixida de la llista són:

PUBLICITAT

Segons ha manifestat el candidat a l’alcaldia, Òscar Noguera “esta llista està pensada per  mantindre la línia de treball encetada per GCiE – Compromís en el govern municipal l’any 2015. Però també incorpora perfils nous per a reforçar àrees importants’.

Òscar ha destacat l’esforç realitzat durant esta legislatura per arribar al dèficit ZERO, ‘hem posat les bases d’un nou model de poble i una administració renovada però encara queda molt de treball per davant i, per este motiu, presentem una llista capaç de dur a terme esta feina i fer-la bé”, ha explicat.

Òscar Noguera

Un dels principals reptes que, segons Òscar Noguera, es planteja GCiE-Compromís a partir de maig de 2019 és el de la mobilitat, “el nostre objectiu és continuar fent de Castelló una ciutat més amable per a les persones i sostenible per al medi ambient. Un deute que tenim amb les generacions futures. El pròxim 26 de maig el poble ha de triar: si vol continuar avançant o tornar enrere. I ha de saber que GCiE-Compromís treballarà ‘Per un poble que creix'”.

- PUBLICITAT -