INFORMACIÓ DE CASTELLÓ NOTÍCIES

 

No entraré ara a parlar sobre la trajectòria financera de Bankia i l’actual fusió (o absorció) amb Caixa Bank. Ni tampoc sobre la sentència que absol els Srs. Rato i Olivas i altres membres d’aquesta entitat financera. Només vull recordar als directius de Retail Banking-Bankia, el ridícul i la irracionalitat (a més de l’analfabetisme) que mostra la seua pàgina web oficial.

Si vostès busquen a Google, “Retail Banking-Bankia”, podran observar que els directius d’aquesta entitat financera fan el ridícul, quan posen quatre versions del que mostra la pàgina: la versió en castellà, en anglès, en valencià i en català. Curiosament no posen cap versió ni en murcià ni en andalús, ni en extremeny.

Els directius de Retail Banking-Bankia s’han cobert de glòria, ja que a la seua pàgina web diferencien “dues” llegües que totes les universitats del món consideren una de sola.  Els qui han manat fer aquesta pàgina no deuen haver passat de primària, ja que separar dues llengües que és una de sola, és una mostra més de l’analfabetisme d’aquestes persones secessionistes (equivalents als negacionistes en el cas de la Covid-19), que neguen un fet demostrat per la romanística de tot el món, com és la unitat de la llengua que parlem valencians, catalans, balears i andorrans, a més dels aragonesos de la Franja.

No he volgut perdre el temps comparant les paraules “diferents” que hi ha entre la versió valenciana i la catalana. Només queda patent que els dirigents que han manat fer aquesta pàgina són uns absoluts analfabets, que haurien de tornar a primària, per estudiar llengua i per aprendre que les variants lingüístiques d’un mateix idioma, no fa que siguen llengües diferents, com no ho són el castellà que es parla a Sevilla del castellà que es parla a Bogotà o el que es parla a Santiago de Xile.

Només espere que la fusió o absorció de Bankia i CaixaBank, igualment faça fusionar a la seua nova pàgina web, el valencià i el català en una única versió, per tal d’evitar que aquesta entitat financera continue fent el ridícul. Si no ho fan, aquesta pàgina i els seus responsables, a més de ser considerats uns analfabets, també caldrà que facen versions de la mateixa web en andalús, murcià, extremeny, argentí, bolivià…..

Retail Banking-Bankia s’uneix a l’analfabetisme dels qui han elaborat la pàgina web de la Casa Reial espanyola, que també, irracionalment, posa dues versions, com si foren diferents (en valencià i en català) de la nostra llengua. I això que al seu màxim “directiu” li diuen el “preparao”. Però curiosament, (i supose que per a no fer el ridícul), la web de la monarquia espanyola no posa els discursos del rei en andalús, ni en murcià, ni en extremeny.

PUBLICITAT

Josep Miquel Bausset

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací