- PUBLICITAT -

 

EuroSkills Gdansk 2023 és la vuitena edició de l’EuroSkills Competition, aquesta competició tindrà lloc en Polònia del 5 al 9 de setembre de 2023 i durant 3 dies mostraran la seua competència en l’especialitat de florisiteria. L’EuroSkills Gdansk acollirà a 600 joves professionals menors de 25 anys de 31 països que participaran en 43 habilitats i oficis diferents.

PUBLICITAT
Ximo Alcaín

El nostre alumne de l’IES Vicente Gandia Ximo Alcaín ha participat  en WorldSkills 2022 Special Edition a la ciutat d’Hèlsinki, Finlàndia ha sigut una experiència molt enriquidora per a ell, segons ens ha contat. “Ha sigut molt divertit, he gaudit de la competició i he aprés moltíssim, perquè he vist moltes tècniques de floristeria dels diferents països que han participat , a més a més,  estic molt content dels treballs que he fet”.

Lourdes Miralles, Maria Jose Gil, Noelia, Angel, Ximo, Jaume, Rigo i Carmen Narro subdirectota FP Pepe Rubio

El pòdium d’aquest campionat ha quedat en Europa amb una 1era posició de Àustria, una 2ona posició de Suïssa i una 3era posició de França. Alcaín ha comentat “tinc ganes de treballar per preparar-me  per al campionat Europeu” assegura que en aquest campionat vol fer pòdium i treballarà tot el que puga per aconseguir-ho.

Ximo Alcaín

Des de l’IES Vicente Gandia estem molt orgullosos del treball de Ximo i l’acompanyarem en tot el seu treball i formació perquè el seu somni és complisca. Ànim i a treballar!!

- PUBLICITAT -