- INFORMACIÓ -

 

En l’IES Vicente Gandia estem d’enhorabona!!! El nostre alumne Ximo Alcain Pérez, passat octubre, va ser guanyador dels Skills de floristeria a nivell autonòmic. Aquest és el seu passaport per a participar en els Skills a nivell nacional, que s’organitzen els pròxims dies 22,23,24,25 i 26 de març a Madrid.

PUBLICITAT

Aquests campionats de Formació Professional s’organitzen perquè l’alumnat puga competir i mostrar les seues destreses en les diferents especialitats d’FP que es convoquen. Els objectius són: promocionar els estudis de Formació Professional, estimular i motivar a l’alumnat, millorant així la qualitat de la Formació Professional.

Ximo Alcain Pérez

La competició estatal de formació professional, que ve realitzant-se des de l’any 2007, es convoca cada dos anys i compta amb representants de totes les comunitats i ciutats autònomes prèviament seleccionats en les corresponents convocatòries regionals.

Els requisits Spainskills Floristeria són el coneixement de les tècniques bàsiques d’art floral, tècniques avançades, així com desenvolupar la creativitat artística en l’ús de nous elements que acompanyen a les composicions florals.

Ximo Alcain et desitgem molta sort i que, sobretot, gaudisques de l’experiència!!

IES Vicente Gandia

- PUBLICITAT -