- INFORMACIÓ -

 

L’estel·lar participació de l’equip castelloner venç l’equip de Tavernes de la Valldigna i aconsegueix la primera posició en el rànquing del programa

Castelló, 29 de desembre, 2020.-

PUBLICITAT

Lia Estrada, Selma Della i Aaron Piera, alumnes de 4t de l’ESO del Col·legi Hernández, s’han classificat per a la gran final de la 3a edició del programa Rosquilletres, el concurs d’À Punt en què participen estudiants de l’ESO i que promou la intel·ligència lingüística tot posant a prova l’habilitat de lletrejar paraules dels seus participants.

El passat 20 d’octubre l’equip castelloner, acompanyat per una professora del centre, es va desplaçar fins als estudis d’À Punt per a gravar el programa. Un enfrontament apassionant amb l’equip de l’IES La Valldigna, on la gran actuació del nostre alumnat en cadascuna de les proves li va fer guanyar 5.700 punts i la classificació per a la final d’aquesta edició del programa, tot ocupant el primer lloc en el rànquing.

A més de la satisfacció per la victòria obtinguda, la participació en aquest concurs els ha proporcionat experiències vitals de gran importància com el treball en equip, la millora de la capacitat d’aprenentatge i superació, la interacció amb alumnat d’altres centres i el fet de viure la televisió des de dins i aprendre alguns dels seus secrets.

El programa, que es va emetre ahir 28 de desembre en À Punt, està penjat a web de la Radio Televisió Valenciana en la programació “A la carta” disponible per a la seua visualització.

Col·legi Hernández

- PUBLICITAT -