- INFORMACIÓ -

 

El pa és un aliment sa, sempre i quan, com en tot, no el prenguis en excés. D’entre totes les varietats existents en el mercat, el de sègol és de les millors opcions.

Per Consejosfitness.com / AMIC

PUBLICITAT

Són moltes les persones que retiren el pa de la seva dieta per considerar-lo hipercalòric sense saber l’error que estan cometent. El pa és un dels millors aliments que podem menjar, ja que ens aporta energia amb els hidrats de carboni, fibra, vitamines (com la B) i minerals, tot amb molt poca grassa. A més, segons la classe de pa que es consumeixi, podràs beneficiar-te de moltes altres propietats igualment saludables.El pa és dels aliments més populars al nostre país però del qual més es desconeix, i sempre va associat a l’obesitat o a l’augment de pes.

El que cal saber és que com ja hem dit, el pa quasi no conté greix i en canvi aporta nutrients essencials per a la salut. De fet una dieta rica en pa, sobretot integral, afavoreix una disminució del pes i una reducció de la circumferència de la cintura.Per això, al parlar d’entrepans, del que més hem de vigilar és de l’aliment que va dintre i que serà el que afegeixi més contingut de greix a aquesta menjar. És a dir, el que cal evitar són aliments com els embotits grassos, per exemple. En fer-te un entrepà opta sempre per altres productes baixos en greix com el gall dindi, l’enciam, el salmó o l’ou dur entre altres.

- PUBLICITAT -