- PUBLICITAT -

 

El primer capítol assoleix un 12,8% de quota d’audiència i una fidelitat del 74,6% en el prime time de diumenge

#TornaLAqueriaApunt va ser trending topic en xarxes socials a la Comunitat Valenciana

El primer capítol de la 12a temporada de L’Alqueria Blanca, “Redeu, Miquel”, anota un 12,8 % de quota. Un total de 276.000 espectadors van veure tot el capítol. El primer capítol és l’estrena de ficció més vista de la història d’A Punt i la segona emissió més seguida, només superada per l’especial Campanades 2020. Destaca la fidelitat dels espectadors, un 74,6% de persones que comencen a veure el capítol es queden fins al final. Tota la programació especial va ser vista en algun moment per 525.000 persones.

PUBLICITAT

Aquesta quota creix fins al 19,4% en persones adultes de 25 a 44 anys i fins a un 27,2% en xiquets i xiquetes. À Punt esdevé la segona opció de la nit de diumenge per a les famílies valencians durant l’emissió del capítol, només per darrere de Telecinco.

El minut d’or del dia en À Punt va ser a les 22:55 quan es va aconseguir un 14,9% de quota i 302.000 espectadors.

L’especial Torna L’Alqueria Blanca conduït per Màxim Huerta i Maria Fuster, amb la participació dels protagonistes de la sèrie, n’aconsegueix un 10,3%. La quota arriba al 16,7% entre els espectadors de 25 a 44 anys.

A més, #TornaLAqueriaApunt va ser tendència en xarxes socials a la Comunitat Valenciana i l’etiqueta ha tingut fins ara un total de 4,8 milions d’impressions.

El capítol dedicat a la memòria de Joan Molina, el que va ser l’alcalde de L’Alqueria Blanca, ja es pot veure en el web d’À Punt https://www.apuntmedia.es/alacarta.

A més, en http://alqueriablanca.apuntmedia.es/ i en les xarxes oficials de la sèrie es troben un fum de continguts extres relacionats amb l’univers de L’Alqueria actualitzats de manera constant.

- PUBLICITAT -