- PUBLICITAT -

 

PUBLICITAT

Des del balcó de casa vull agrair el comportament cívic i responsable de la majoria del veïnat del poble de Castelló davant la crisi pandèmica provocada pel coronavirus.

Les mesures aplicades per l’Ajuntament, sempre seguint les instruccions marcades per les autoritats estatals i autonòmiques, han estat seguides per la ciutadania i estan tenint també el suport de la Corporació municipal, les organitzacions, entitats, associacions, comerços i famílies cosa que demostra l’actitud responsable de tots ells i elles.

No hem de consentir, però, actes incívics, inoportuns i irresponsables que posen en risc la salut dels nostres veïns i veïnes, alteren l’ordre social i la convivència, o contradiguen la normativa en vigor, tant de caràcter estatal i autonòmic, com municipal. En cas contrari, i dins del marc legal, s’actuarà de manera contundent, pel bé comú de tota la ciutadania castellonera.

Totes les persones que hem adquirit responsabilitats públiques, ja siga de caràcter polític, educatiu, cultural, esportiu, econòmic, empresarial i sindical, tenim l’obligació de ser exemple, de manera especial, per als més menuts i menudes, ja que influïm en major o menor mesura en la formació de la seua personalitat.

Vull encoratjar el nostre veïnat a seguir actuant de forma responsable, solidària i cívica. Hem de tindre cura dels nostres majors. Estic segur que entre tots i totes, junts i units, podrem superar esta crisi que ens afecta i ens preocupa.

Quedeu-vos a casa! Una manera de frenar esta crisi sanitària és quedar-nos solidàriament a casa, i atendre les recomanacions i mesures preventives i higièniques publicades per l’Ajuntament, la Conselleria de Sanitat i el Govern d’Espanya. No eixiu al carrer si no és necessari.

Aprofite l’avinentesa per agrair l’esforçat i exemplar treball del personal sanitari, local i comarcal i de la Policia Local, així com l’estimable col·laboració de la Guàrdia Civil, així com de tots aquells i aquelles que esteu treballant per a abastir-nos
Us seguirem informant. Gràcies per la vostra comprensió i civisme.

Ànim.

Salut i endavant!
L’Alcalde, Òscar Noguera

- PUBLICITAT -