INFORMACIÓ DE CASTELLÓ NOTÍCIES

 

L’Ajuntament informa sobre la situació de Castelló sobre la Covid-19, cal extremar les precaucions, està en les nostres mans parar-la!!!

La direcció del Centre de Coordinació de l’hospital Lluís Alcanyís ha informat aquesta vesprada a l’Ajuntament de Castelló que en els últims dies s’han produït una sèrie de contagis positius, en concret cinc al poble per la Covid-19 i ens recomana extremar les mesures de prevenció.

L’alcalde de Castelló, Òscar Noguera, vol comunicar que la situació de Castelló és estable a dia de hui en aquesta pandèmia i que encara que tenim notícies de nous contagiats no és preocupant.

Respecte als brots que han detectat hui des de l’hospital, ja s’està treballant per a controlar-los i aïllar-los el més aviat possible. Òscar vol insistir en la necessitat de complir amb les normes establertes. Òscar vol posar en valor la gran col·laboració que ha tingut per part de la ciutadania castellonera, això ha ajudat fins ara a tindre la situació controlada i de segur ajudarà de manera anticipada, a detectar els nous brots i controlar-los.

L’Ajuntament de Castelló davant el comunicat del Centre de Coordinació de l’hospital Lluís Alcanyís ja està estudiant noves mesures per si foren necessàries.

Recordeu, cal extremar les precaucions, està en les nostres mans parar-la!!!

PUBLICITAT

Hem de fer tot el necessari per a evitar la transmissió del virus i que la propagació de la malaltia no es reactive.

En aquests moments, és molt important la rentada de mans, i l’aplicació continuada de gel hidroalcohòlic, guardar la distància de seguretat interpersonal com a mínim dos metres i a partir de sis anys estem tots i totes obligats i obligades a l’ús de la mascareta en tot moment a la via pública, a espais a l’aire lliure i a espais tancats d’ús públic o oberts al públic.

 

Font: – Alcaldia
- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací