- PUBLICITAT -

 

L’Ajuntament impulsa un Programa de Conciliació Familiar amb l’objectiu d’afavorir l’equilibri entre la vida laboral i familiar dels veïns i les veïnes de Castelló.

Dins d’aquest Programa de Conciliació s’obri un nou servei gratuït: dissabtes per la conciliació per a xiquetes i xiquets de 3 a 14 anys.

Les activitats consisitiran en tallers, esports, eixides a nivell local i començarà el 26 de febrer i estarà fins agost 2022, els dissabtes amb horari de 09.00 h a 13.00 h. El punt d’encontre serà l’antic col·legi Severí Torres  i la inscripció es pot fer a: https://femescola.tumatricula.es/

PUBLICITAT

Es pretén donar un servei addicional els dissabtes per afavorir la conciliació, on els xiquets i xiquetes inscrits podran realitzar activitats a l’aire lliure, visitar espais del poble, fer jocs, tallers i diferents activitats.

L’entrada i la sortida a l’escola seran flexibles, ja que es podrà entrar fins a les 09:30 i eixir a partir de les 12:30 h. Tot i això, com que es tracta d’un servei de cociliació familiar, es podrà entrar i eixir fora de l’horari establert notificant-ho als monitors/res el mateix dia.

Per facilitar l’organització i la previsió, la inscripció és tracta d’una aproximació, ja que l’assistència serà flexible i no obligatòria.

Finalment, per tal de garantir la conciliació de totes les famílies de Castelló també s’atendrà a aquelles que per una urgència necessiten deixar els fills/es a l’escola sense haver fet la inscripció, sempre que avisen als monitors/es eixe mateix dia.

Inscripció en: https://femescola.tumatricula.es/

- PUBLICITAT -