- PUBLICITAT -

L’Ajuntament de Castelló signa un acord de col·laboració amb l’Associació de Serveis i Comerç de Castelló

Després de diverses reunions de l’alcalde, Òscar Noguera, la regidora de Comerç, Tere Fuster, el president de l’Associació de Serveis i Comerç, Salvador Perucho i el gerent de l’ACC Tony Landete, van arribar a un acord de col·laboració, aquest es va signar la setmana passada, després d’estar aprovat pel plenari per unanimitat de tots els grups municipals, el document signat té com a principal finalitat el foment del comerç local.

La quantia destinada per l’Ajuntament de Castelló a l’ACC és de 3.000 euros per a campanyes de promoció empresarials, la millora de la seua presència en internet, xarxes socials i per a la millora de la competitivitat dels seus socis.

PUBLICITAT

Aquest conveni s’emmarca dins de les accions que des de la gerència de l’ACC es duen a terme amb la finalitat de dinamitzar l’ACC, amb l’objectiu de fomentar els serveis i comerç de proximitat.

És fonamental que els nostres comerços i serveis es donen a conéixer i expliquem amb detall què ofereixen a tota la ciutadania castellonera. “L’ajuda econòmica que ens aporten amb la signatura d’aquest acord, té precisament aqueix objectiu“, ha assenyalat el president de l’ACC, Salvador Perucho.

- PUBLICITAT -