- PUBLICITAT -

 

L’Ajuntament i el Centre de Salut de Castelló, davant la situació que estem tenint tant al poble com a l’hospital de Xàtiva, emeten dos vídeos comunicats.

L’alcalde de Castelló Òscar Noguera i la responsable del Centre de Salut de Castelló la Doctora Anna Tamarit es dirigeixen a la ciutadania castellonera a conseqüència del considerable augment de casos per COVID-19 que estem tenim a Castelló.

‘Segons dades oficials de Salut Pública, amb data de 13 de gener de 2021’, a Castelló tenim 94 contagiats dins del paràmetre dels últims catorze dies, per la qual cosa tenim una incidència acumulada de 1.333,52 casos per cada 100.000 habitants.

Hui és més important que mai restringir al màxim el contacte social i evitar qualsevol mena de contacte amb persones no convivents sempre que no puguem mantenir la distància de seguretat. Pregue especial precaució una vegada més en les reunions amb familiars i amics.

La situació és molt seriosa i encara podria empitjorar de manera exponencial si no ens ho prenem amb molta serietat. Per favor, tinguem la màxima precaució. És a les nostres mans.

Vídeo de l’alcalde de Castelló Òscar Noguera

PUBLICITAT

Vídeo Doctora Anna Tamarit, responsable del Centre de Salut de Castelló

Foto enviada pel Centre de Salut de Castelló
Recordem les mesures de la Generalitat Valenciana

Recordem les mesures presses per  l’Ajuntament de Castelló
Font: – Alcaldia
- PUBLICITAT -