- PUBLICITAT -

 

Des de l’Ajuntament estem prenent decisions per a anar pal·liant els efectes d’aquesta situació tan dolenta que ens ha tocat viure.

Estem reestructurant el pressupost per tal d’establir algunes ajudes als comerços més afectats per aquest coronavirus.

De moment anem a destinar al voltant de 150.000,00€ a aquestes ajudes, que ja anirem avisant quines són i com sol·licitar-les.

En primer lloc intentarem ajudar als comerços que han hagut de tancar per l’alarma sanitaria i a continuacio farem extensibles les ajudes a tota la ciutadania, perquè el nostre ajuntament sempre estarà al costat de les persones. Però de moment pensem que el més important és atendre les necessitats dels col·lectius més vulnerables.

Ja tenim un número de telèfon d’atenció a la ciutadania 607622723 on s’atendran les sol·licituds de totes aquelles persones de risc, persones major que estiguen soles o simplement que per motius de malaltia o impediment físic no puguen anar a comprar, a la farmàcia,al banc etc.

La majoria dels comerços tenen activada la compra per telèfon i sols han d’arreplegar-la, per evitar cues, però si algú no pot anar, sols ha d’avisar i des de l’Ajuntament passarem a arreplega-ho.

PUBLICITAT

També continuarem desinfectant les zones que, en principi, siguen de més risc com són les entrades dels supermercats, ambulatori, Mercat i comerços que tenen atenció al públic. A més, les tasques de desinfecció de tot el poble continuaran els dilluns i dijous a partir de les 19.00 hores i inclourem el polígon industrial el Pla I i II.

Volem fer una crida a totes les persones que tenen vivendes i locals llogats i, en la mesura que siga possible, demanar-los que, de moment, no cobren o suspenguen temporalment el lloguer durant el període que dure l’alarma sanitària i així, en aquests moments tan complicats, que la gent es preocupe només per complir les mesures d’higiene i parar el contagi de més gent.

Quan acabe aquesta situació parlarem de com reprenem la vida “normal”, i que de segur passarà.

I ja per últim repetir que hem de quedar-nos a casa i no eixir si no és molt precís; primer, per no contagiar-nos i després per no contagiar a ningú, perquè encara que no ens faciliten les dades de la gent infectada a Castelló, això no vol dir que no hi haja, perquè segurament algun cas tenim.

Així que, per favor, quedeu-se a casa i quan açò acabe tots i totes haurem millorat com a persones i com a poble.

Moltes gràcies.
Castelló, Poble solidari.
Salut

- PUBLICITAT -