PUBLICITAT

 

Des de la regidoria de Sanitat s’ha posat en marxa una campanya de conscienciació sobre la importància del seu ús sota el lema ‘Per la teua salut i la de totes i tots, utilitza la màscara’.

La màscara és obligatori utilitzar-la a la via pública, a espais a l’aire lliure i a qualsevol espai tancat d’ús públic o que es trobe obert al públic, sempre que no es puga garantir una distància de seguretat d’almenys dos metres.

L’Ajuntament de Castelló ha posat en marxa una campanya de conscienciació per a recordar l’ús obligatori de les màscares com una de les principals mesures de prevenció per a la contenció del virus. Sota el lema ‘Per la teua salut i la de totes i tots, utilitza la màscara’, aquesta campanya informativa tracta de recordar la importància del seu ús i la responsabilitat que tenim tots a l’hora de protegir-nos. Per a això, s’instal·laran cartells informatius als espais públics reservats a aquest efecte i també es reforçarà aquesta campanya a través de les xarxes socials.

Així mateix, l’Ajuntament recorda que és obligatori usar les màscares a la via pública, a espais a l’aire lliure i a qualsevol espai tancat d’ús públic o que es trobe obert al públic, sempre que no es puga garantir una distància de seguretat d’almenys dos metres. El seu ús és obligatori a partir dels sis anys d’edat i recomanable per als menors a partir dels tres.

PUBLICITAT
- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací