- PUBLICITAT -

CN | Aida

Castelló, 15 de gener de 2024 – La Regidoria d’Igualtat, Dona i Polítiques Inclusives de l’Ajuntament de Castelló està compromesa a construir una societat més igualitària, inclusiva i diversa. Com a part d’aquest compromís, han llançat la iniciativa “Castelló Construeix Igualtat”, que promou la participació ciutadana per a construir una igualtat adaptada, pròpia i diversa.

Objectius de “Castelló Construeix Igualtat”:

Igualtat Participativa: L’ajuntament fomenta la participació activa de la ciutadania en la creació d’un entorn més igualitari i inclusiu.

PUBLICITAT

Iniciatives Dia a Dia: L’esforç diari per fer de cada espai a Castelló un lloc més igualitari és clau per a aconseguir un canvi real i durador.

Diversitat i Inclusió: La iniciativa busca reconéixer i abraçar la diversitat, assegurant que les polítiques i les activitats siguen inclusives per a totes les persones.

Activitats Destacades:

Com a part de “Castelló Construeix Igualtat”, l’ajuntament desenvolupa activitats i esdeveniments que posen de manifest la importància de la igualtat de gènere i la inclusió. Una de les activitats més recents és un vídeo publicat a la pàgina oficial de Facebook de l’Ajuntament, que destaca els esforços continuats per construir una societat més justa i equitativa.

Vídeo “Castelló Construeix Igualtat” en Facebook:

Ací baix podeu visualitzar el vídeo i per a poder participar en aquest moviment per la igualtat, podeu visitar la pàgina oficial de Facebook de l’Ajuntament de Castelló. La iniciativa anima a la comunitat a compartir les seues pròpies idees i contribucions per construir un Castelló més igualitari i inclusiu.

Amb “Castelló Construeix Igualtat”, l’ajuntament reafirma el seu compromís amb la igualtat de gènere i promou la col·laboració ciutadana per a crear un futur més just per a tothom.

- PUBLICITAT -