- PUBLICITAT -

 

«CICLE EN MARXA»

Iniciem una nova iniciativa amb el nostre grup de #JovesEnMarxa

Cada cap de setmana, les i els nostres joves ens recomanaran una sèrie / películ·la / llibre sobre algun tema relacionat amb els missatges d’odi per a després debatre i intercanviar opinions.

PUBLICITAT

Amb aquesta iniciativa pretenem passar millor la situació actual de semiconfinament que estem vivint, perquè nosaltres som responsables!

Aquesta setmana, del 5 fins 12 de febrer, Laura Bellver (@_laureola) ens proposa la sèrie «Mrs America».

Aquesta sèrie narra la història de dos moviments socials dirigits i formats per dones, els quals estan contraposats en quant a idees. Se situa als Estats Units d’Amèrica dels anys 70 i gira entorn a l’intent d’aprovació de l’Esmena d’Igualtat de Drets (ERA). Per una banda, les feministes de la segona ona lluitaran per l’aprovació d’aquesta esmena. Per altra banda, un altre grup de dones, lluitaran en contra de l’aprovació d’aquesta esmena. La història va movent-se d’un costat a l’altre, entre les pro-ERA i les anti-ERA i, a través dels ulls i veus de les pròpies protagonistes, s’anirà relatant la lluita pels drets de les dones als EUA. .

Sinopsis de @_laureola

Possible col·loqui online: divendres 12 de febrer a les 20h (data i hora per confirmar)

Si vols participar al debat online o fer alguna proposta, escriu un correu a: joventut@castellosom.com o envia un missatge privat per Instragram a @castello_jove.

#jovesenmarxa #quedatacasa #castellojove #castellosomjoventut

- PUBLICITAT -