- PUBLICITAT -
Temps de lectura 2 minuts

 

La regidoria de Dona i Igualtat posa a la disposició de la ciutadania una guia informativa a seguir per les dones que pateixen o pogueren patir violència de gènere. A més, el manual recull els números telefònics d’assistència per emergència, “whatsapp” i aplicacions on, tant les dones com persones del seu entorn, poden informar-se, comunicar i denunciar tot el relacionat amb aquesta classe de violència.

Aquest manual naix de la necessitat d’articular mesures extraordinàries i de reforç del seguiment a les dones víctimes de violència de gènere que a causa del confinament, conseqüència de l’emergència sanitària originada pel COVID-19, puguen estar en una situació d’alt risc en haver de compartir el seu domicili amb el seu presumpte maltractador.

PUBLICITAT

A més, des de l’Ajuntament de Castelló han destacat la importància que qualsevol persona coneixedora d’una situació de violència masclista contacte amb els Serveis d’Emergència, Dona i Igualtat per a comunicar-ho. Així mateix, el manual, entre altres qüestions, recull les preguntes i respostes més freqüents respecte a tràmits i maneres d’actuar respecte a la forma de conducta en el règim de visites per a les parelles que comparteixen la custòdia dels seus fills.

Per a accedir a la guia podeu picar ací.

- PUBLICITAT -