PUBLICITAT

 

L’Ajuntament de Castelló posa en marxa des de hui 15 de maig de 2020, el servei de cita prèvia per a atendre les necessitats de la ciutadania que requerisca assistència presencial a les instal·lacions del mateix per als tràmits relacionats amb el Registre d’Entrada. D’aquesta manera, s’intenta disminuir el temps d’espera, així com augmentar la seguretat al ciutadà, evitant acumulació de persones en un lloc com el hall de l’Ajuntament.

Totes aquelles persones que necessiten realitzar un tràmit de manera presencial, hauran de demanar cita mitjançant l’APP municipal preferentment, indicant el seu nom i cognoms, telèfon i correu electrònic. Com a segona opció, poden telefonar a l’Ajuntament. Una vegada es facilite la cita prèvia, la persona haurà d’accedir en el dia i hora indicats, amb la documentació necessària preparada, per la porta principal de l’Ajuntament i, en el cas que hi haja alguna persona davant, mantindre la distància de seguretat. S’haurà d’acudir puntualment per a evitar crear cues, i és recomanable que acudisca només la persona interessada, aquesta pot anar acompanyada en el cas que fóra dependent.

S’atendrà amb preferència a les persones que hagen sol·licitat cita prèvia.

Des de dilluns que ve, tots els accessos a l’Ajuntament, tant a Registre com al Departament de Serveis Socials, es realitzaran única i exclusivament per la porta principal. L’Ajuntament ha aprovat un pla de reincorporació progressiva dels empleats públics de tots els centres de treball de l’Ajuntament per a fer la transició fins una nova normalitat. Es podrà atendre presencialment per cita prèvia amb el funcionari corresponent mitjançant telèfon o l’app, en el cas que estiga activat aquest departament en l’app (S’aniran activant més departaments). S’atendrà seguint les mesures de seguretat establertes al Pla de Reincorporació.

Instal·lació i funcionament de l’APP

PUBLICITAT

L’app es pot instal·lar en qualsevol dispositiu mòbil, tant iOS com Android, buscant-la en les seues respectives apps de descàrrega de programes (App Store o Play Store). Cal buscar “Ayuntamientos de Valencia” i instal·lar l’aplicació. Una vegada dins de l’aplicació, seleccionarem el municipi mitjançant el quadre de cerca situat en la part inferior, “Villanueva de Castellón”, i premerem sobre ell per a seleccionar-lo. El següent serà especificar les nostres dades en el menú superior dret, indicat amb tres línies horitzontals, en l’opció “Perfil d’usuari”. Ací haurem d’indicar Nom, cognoms, e-mail i telèfon, de manera que a l’hora de demanar cita, no hàgem d’indicar-ho manualment, ja que són dades obligatòries. Després d’això, acceptarem la política de privacitat i li donarem al botó de “Guarda dades”.

Per a demanar cita prèvia, és tan senzill com polsar en el botó de “Cita Prèvia”, seleccionar “Cita Registre”, triar el dia que ens convinga, i després d’això, triar l’hora. Si prèviament hem guardat les dades de l’usuari en el perfil, no ens els demanarà en aqueix moment. Finalment, polsar a “Confirmar cita” per a realitzar l’enviament de dades.

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací