PUBLICITAT
PUBLICITAT

 

Davant la situació sanitària actual i després del Decret de l’Estat d’Alarma per part del Govern Central, l’Ajuntament de Castelló informa de les mesures en vigor per a fer front al COVID-19 des del 15 de març i durant 15 dies.

1.- Limitació de la lliure circulació. Només es permet l’eixida per a comprar aliments bàsics i de farmàcia, anar al metge, anar al treball i tornar a casa, assistir a persones majors, xiquets o dependents, anar a entitats financeres, a la gasolinera o en casos d’extrema necessitat.

2.- Tancament de bars, restaurants (excepte repartiment a domicili), locals d’oci i culturals, cines, gimnasos i altres locals esportius, locals de joc, pubs, discoteques i sales de ball.

3.- Tancament de llar de jubilats.

4.- Suspensió de tota activitat lectiva des del dilluns 16 de març a tots els nivells educatius, fins i tot escola d’adults, tant als centres públics com privats.

5.- Les empreses facilitaran el treball des de casa sempre que siga possible.

6.- Serveis mínims en l’Administració Pública.

7.- Pel que fa a les compres en supermercats, cal evitar aglomeracions. Es limitarà l’entrada i es mantindrà distància de seguretat. El subministrament d’aliments està garantit. Les forces i cossos de seguretat de l’Estat poden intervindre per tal de controlar l’accés i el civisme.

8.- Tancament de parcs, jardins i espais d’oci. Tancament dels espais naturals.

9.- Tancament del cementeri excepte per als serveis bàsics necessaris de soterraments. Accés a llocs de culte religiós condicionat a l’adopció de mesures de seguretat: evitar aglomeracions i respectar la distancia

10.- Tancament de totes les instal·lacions esportives i culturals, inclosa la Biblioteca Municipal.

11.- Suspensió de tots els actes públics, culturals, festius, esportius o d’oci. I com ja es coneix, ajornament de les Falles i suspensió de la Setmana Santa.

Ajuntament de Castelló

- PUBLICITAT -