- PUBLICITAT -

 

En els últims mesos, havíem observat que, fins el moment, l’Escola Infantil Municipal mancava d’un logotip que dotara d’identitat pròpia a tota la Comunitat Educativa d’aquest centre. És per això que, l’equip educatiu, juntament amb la Regidoria d’Educació de Castelló, va veure la necessitat de crear-ne un per representar a l’EIM. En aquest sentit, es va decidir fer un concurs amb l’alumnat dels diferents centres educatius de la població per tal de fer extensiva la proposta a la resta d’alumnes de la localitat i fer-los partícips d’aquesta iniciativa.

Així doncs, una vegada recollides totes les propostes, es va procedir a la votació d’aquell dibuix que més recollia els valors i sentits que es pretenien transmetre i va eixir guanyador el presentat per Joana Verdú Grimaltos, qui va ser guardonada amb una tablet Samsung pel seu mèrit.

PUBLICITAT

Per mitjà del següent escrit, ens agradaria presentar de manera formal a totes les persones de Castelló, el logotip que, a partir d’aquest moment, caracteritzarà a l’Escola Infantil Municipal. L’alumnat i totes les persones que formem part de l’escola tindrem amb aquesta imatge un punt de referència amb el qual sentir-nos identificats i representats.

Estem molt contentes de poder fer aquest anunci i de poder tindre una imatge que per a nosaltres representa a l’escola i a totes les persones que formem part d’ella, personal docent i no docent, alumnat, familiars i corporació municipal.

Font– Regidoria d’Educació i Educació Ciutadana

- PUBLICITAT -