- PUBLICITAT -

 

En els últims mesos, havíem observat que, fins el moment, l’Escola Infantil Municipal mancava d’un logotip que dotara d’identitat pròpia a tota la Comunitat Educativa d’aquest centre. És per això que, l’equip educatiu, juntament amb la Regidoria d’Educació de Castelló, va veure la necessitat de crear-ne un per representar a l’EIM. En aquest sentit, es va decidir fer un concurs amb l’alumnat dels diferents centres educatius de la població per tal de fer extensiva la proposta a la resta d’alumnes de la localitat i fer-los partícips d’aquesta iniciativa.

Així doncs, una vegada recollides totes les propostes, es va procedir a la votació d’aquell dibuix que més recollia els valors i sentits que es pretenien transmetre i va eixir guanyador el presentat per Joana Verdú Grimaltos, qui va ser guardonada amb una tablet Samsung pel seu mèrit.

Per mitjà del següent escrit, ens agradaria presentar de manera formal a totes les persones de Castelló, el logotip que, a partir d’aquest moment, caracteritzarà a l’Escola Infantil Municipal. L’alumnat i totes les persones que formem part de l’escola tindrem amb aquesta imatge un punt de referència amb el qual sentir-nos identificats i representats.

Estem molt contentes de poder fer aquest anunci i de poder tindre una imatge que per a nosaltres representa a l’escola i a totes les persones que formem part d’ella, personal docent i no docent, alumnat, familiars i corporació municipal.

Font– Regidoria d’Educació i Educació Ciutadana

- PUBLICITAT -