- INFORMACIÓ -

 

L’Ajuntament de Castelló convoca una concentració per commemorar el dia 8 de març, Dia Internacional de les Dones, aquesta està organitzada per la regidoria de la Dona i Polítiques d’Igualtat i serà una de les activitats programades amb la finalitat de commemorar el Dia Internacional de la Dona.

PUBLICITAT

La concentració tindrà lloc a la Plaça de l’Ajuntament de Castelló, dimarts 8 març de 2022 començarà a les 20.00 hores, en l’acte intervindrà en la lectura del manifest, la Fallera Major de Castelló, Àngels Candel Pla, dona que ens representa allà on va a tots els castelloners i castelloneres.

Concentració 8 de maig de 2019

La igualtat de gènere és, per tant, un principi jurídic universal, mentre que l’equitat de gènere introdueix a més un component ètic per a assegurar una igualtat real que d’alguna forma compense la desigualtat històrica que el gènere femení arrossega quant a representació política o mercat laboral, entre altres. L’equitat ha d’aplicar-se en el gènere tal com s’aplica en altres àmbits, com per exemple en el sistema tributari, on cada persona paga més o menys en funció del que té.

Des de la regidoria de la Dona i Polítiques d’Igualtat es convida a tota la ciutadania a assistir no sols a la concentració, sinó en totes les activitats programades durant el mes de març per commemorar el 8M, Dia Internacional de les Dones.

El passat dimecres dia 26 de febrer es va realitzar el taller anomenat ‘Juntes Creixem’ i altres accions que es realitzaran com, Taller ‘Dones en marxa’, ‘Espai Vivències’, Concert en clau de dona al Teatre Ideal, el dissabte dia 26 de març, amb l’actuació d’Esther Querol.

- PUBLICITAT -