PUBLICITAT

 

La diputada d’Assessorament Municipal, Conxa García, visita Castelló, ajuntament que ha sol·licitat l’actualització patrimonial que demanda Hisenda a tots el municipis.

En els últims quatre anys més d’un centenar d’ajuntaments valencians han vist augmentada la seua liquiditat en comptar amb l’ajuda de la Diputació de València per a ordenar i registrar els seus béns, un requisit que el Ministeri d’Hisenda demanda i que ha de quedar reflectit, a manera d’inventari, en el pressupost de cada consistori.

Castelló a sol·licitat l’ajuda a la Diputació per a actualitzar el seu Inventari de Béns, la qual cosa suposarà un estalvi considerable per a la nostra localitat. Amb aquest motiu, la diputada d’Assessorament Municipal, Conxa García, ha visitat l’ajuntament de Castelló juntament amb un assistent tècnic, per a reunir-se amb l’alcalde Óscar Noguera i iniciar els tràmits corresponents.

ajuntament – plenari

Aquesta assistència de la corporació provincial permetrà als ajuntament de Castelló estalviar un 25% del cost total en l’actualització del seu Inventari de Béns. D’aquesta manera l’alcalde de la localitat de la Ribera Alta, Óscar Noguera, podrà destinar aquestos diners a altres projectes, agraeixen l’ajuda per part de l’àrea d’Assessorament de la corporació provincial. En el cas de Castelló, l’alcalde barreja, entre altres opcions, destinar els diners que s’estalviarà en qüestions tècniques a escanejar documents de l’arxiu històric per a acostar la història del municipi als seus habitants.

La corporació provincial ha prestat assistència tècnica a 118 localitats en els últims quatre anys. Els municipis poden arribar a estalviar-se fins a un 95% del cost d’aquests inventaris de béns.Des de l’any 2014, la Diputació de València ha assistit en l’actualització d’inventari de béns a entitats locals, entre els quals s’inclouen ajuntaments i mancomunitats.

Ajuntament de Castelló

PUBLICITAT
- PUBLICITAT -