- PUBLICITAT -

El carrer Ravalet estarà obert al trànsit a partir de demà, amb restriccions per garantir la seguretat dels escolars i durant el cap de setmana

CN | Aida

L’alcaldessa de Castelló, Hortènsia Gómez Llacer, ha anunciat a través del seu compte d’Instagram que el carrer Ravalet reobrirà al trànsit a partir de demà, dijous 20 de juny. Aquesta mesura permetrà una major fluïdesa de la circulació al municipi, però amb algunes restriccions per garantir la seguretat dels escolars i residents.

Restriccions per a la Seguretat

Per evitar qualsevol risc per als alumnes del Col·legi Sant Domènech, el carrer Ravalet romandrà tancat durant les hores d’entrada i eixida dels xiquets i xiquetes. Així mateix, es restringirà la circulació els dissabtes a la vesprada i durant tot el diumenge, oferint un entorn més segur i tranquil per als veïns i visitants del cap de setmana.

Foto: Instragram Horte Gomez @hortegomezllacer

Soterraments pel Carrer Ravalet

Amb la reobertura del carrer Ravalet, els soterraments tornaran a passar per aquesta via, facilitant el trànsit fúnebre. Les persones que vulguen donar el condol podran fer-ho a la porta de l’església o directament al cementeri.

Aquestes mesures reflecteixen el compromís de l’Ajuntament de Castelló amb la seguretat i benestar de la comunitat, garantint al mateix temps una millora en la mobilitat urbana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Horte Gomez (@hortegomezllacer)

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací