- IFORMACIÓ -

 

Coincidint amb l’època de Nadal, l’Agrupació de Comerciants de Castelló comença una nova campanya amb la qual pretenen “animar” els castelloners i castelloneres a realitzar les compres al comerç local.

PUBLICITAT

En aquesta ocasió, el col·lectiu castelloner sortejarà diversos pernils entre els clients dels comerços associats. La campanya comença demà 20 de novembre de 2018 i finalitzarà el 3 de gener de 2019.

La campanya, denominada “Ja és Nadal al comerç local”, es presenta amb un major benefici per als clients ja que podran gaudir de les compres al comerç local amb una atenció més directa i personalitzada i a més entrar en el sorteig de pernils.

Així, amb la seua compra, els clients podran aconseguir les paperetes dels comerços de l’agrupació que s’han adherit a la campanya.

Comerços que participen en la campanya.

Aquesta nova acció s’emmarca dins de les activitats realitzades pel col·lectiu per fer visible el xicotet comerç i acostar-se als ciutadans, als quals pretenen agrair la seua fidelitat a través d’aquestes iniciatives comercials.

Cartell

Agrupació de Comerciants de Castelló

- PUBLICITAT -