- PUBLICITAT -

 

L’AFMiC amb la col·laboració de Castelló Notícies, busquen erradicar la idea equívoca que beure alcohol és sinònim de diversió entre la joventut.

CN | Aida

L’Associació Festera de Moros i Cristians de Castelló (AFMiC) vol llançar un missatge en col·laboració amb Castelló Notícies per combatre la creença popular, especialment arrelada entre la joventut, que l’alcohol és necessari per a gaudir de la festa. El president de l’AFMiC, Eduard Ferrando, ha fet una crida a la responsabilitat i a evitar conductes inadequades durant aquests esdeveniments festius.

Eduard Ferrando ha destacat que “les festes són moments de diversió, germanor i alegria i que cal evitar que es vegen afectades per comportaments irresponsables relacionats amb l’abús d’alcohol i drogues. Ha insistit en la importància d’enviar missatges que ajuden a la societat, sobretot als més joves, a entendre els riscos d’un consum excessiu”.

PUBLICITAT

Dades preocupants indiquen que el primer consum d’alcohol entre els joves es produeix en un 50% durant les Festes patronals. Amb l’arribada de l’estiu i el temps lliure, augmenta la temptació de consumir substàncies com l’alcohol, la cocaïna i el cànnabis, així com la possibilitat d’abusar de la tecnologia i el joc.

Des de l’AFMiC, s’encoratja a la ciutadania a gaudir plenament de les Festes, però sempre des d’una perspectiva responsable i conscient de les conseqüències.

- PUBLICITAT -