- PUBLICITAT -

Reclamen més mitjans per atendre una incidència creixent de la malaltia a la Comunitat Valenciana i posen en marxa esdeveniments per sensibilitzar la societat.

CN | Aida

Amb l’apropament del Dia Mundial de l’Alzheimer, l’Associació AFA Castelló Respir intensifica els seus esforços per donar visibilitat i sensibilitzar sobre les necessitats dels afectats per les demències a la Comunitat Valenciana. FEVAFA, juntament amb les 40 associacions que la conformen, entre elles l’AFA Castelló Respir, fan una crida per la reivindicació de millores i més recursos destinats a les famílies i persones afectades.

L’increment en la incidència de l’Alzheimer és evident, però els mitjans i recursos destinats a combatre i atendre aquesta malaltia no estan a l’altura de la situació. “Necessitem que l’Alzheimer siga una prioritat”, reclamen des de l’associació, al·ludint a la creixent necessitat d’atenció i recursos per als afectats.

Com a part d’aquesta campanya de sensibilització, fins al 21 de setembre, dia en què es commemora el Dia Mundial de l’Alzheimer, l’AFA Castelló Respir, amb la col·laboració de diversos col·lectius, està organitzant una varietat d’activitats i esdeveniments que es desenvoluparan en els pròxims dies. Tots aquests esdeveniments seran informats detalladament per CN, garantint que la ciutadania estiga al corrent de totes les iniciatives que es duran a terme en aquest marc tan important.

Fotos: AFA Castelló Respir, preparant-se per a commemorar el Dia Internacional de l’Alzheimer

- PUBLICITAT -