- PUBLICITAT -

L’AFA Castelló Respir commemora el Dia Internacional de l’Alzheimer amb una activitat més amb la col·laboració de l’IES Vicente Gandia

Estudiants de Tècnic d’Atenció a Persones en Situació de Dependència de l’IES Vicente Gandia se sumen a la commemoració amb dinàmiques relacionades amb la malaltia

CN | Aida

En una exitosa col·laboració entre l’AFA Castelló Respir i l’IES Vicente Gandia, s’han celebrat hui divendres una sèrie d’activitats en homenatge al Dia Internacional de l’Alzheimer. Alumnes dels cursos de primer i segon de Tècnic d’Atenció a Persones en Situació de Dependència de l’institut han estat actius participants en aquesta jornada de conscienciació i aprenentatge.

Gràcies al fet que l’oratge ha permés, s’han pogut desenvolupar activitats com un taller on s’han creat màscares de mans i mans soltes, associant-les amb l’hastac #MansPerl’Alzheimer. Aquesta dinàmica busca posar en relleu la importància de la visibilització i sensibilització sobre aquesta malaltia neurodegenerativa. També s’ha celebrat una ‘globotada‘ simbòlica i un taller musical, on melodies clàssiques han estat recuperades perquè tant usuaris com estudiants les reconegueren, cantaren i ballaren, fomentant així un enllaç entre diverses generacions.

El dia ha estat immortalitzat amb la captura de fotografies grupals, testimoni de la unitat i solidaritat entre estudiants i organitzadors en aquesta causa tan important.

Vídeo amb imatges i gravacions de l’activitat

- PUBLICITAT -