- PUBLICITAT -
Temps de lectura 3 minuts

CN | Aida

Aquest matí, en un acte emotiu, l’Associació de Comerciants de Castelló (ACC) ha fet entrega de les targetes de la seua última campanya, “ACC i AFA junts per a sumar“, a les Associacions de Famílies d’Alumnes (AFA) de la comunitat educativa, així com a l’AFA Castelló Respir i AFCOM “El Castellet”. L’esdeveniment ha comptat amb la presència del president de l’ACC, membres destacats de l’associació, representants de les AFA i l’alcaldessa de Castelló, així com el regidor de Comerç.

AFA, membres de l’ACC i de l’Ajuntament de Castelló

La iniciativa, que busca crear una connexió més estreta entre els establiments adherits de l’ACC i les famílies associades a les AFA, ha estat rebuda amb entusiasme per part de tots els implicats. La campanya destaca per proporcionar targetes exclusives a les famílies, oferint-los accés a descomptes i promocions especials en els comerços participants de l’ACC.

PUBLICITAT
AFA Col·legi Hernández
AFA IES Vicente Gandia

Amb aquesta estratègia innovadora, l’ACC pretén fomentar la col·laboració entre el comerç local i les famílies castelloneres, establint una relació mútuament beneficiosa. La campanya té com a objectiu reforçar els llaços comunitaris i crear una xarxa de suport entre els comerciants i les famílies de la comunitat educativa i social.

AFA CEIP Severí Torres

El president de l’ACC, Vicent González ha destacat la importància d’aquesta iniciativa: “Estem satisfets de veure com el comerç de l’ACC i les famílies poden sumar esforços i construir un vincle més fort. Aquesta és una oportunitat única per a totes les parts“.

La campanya “ACC i AFA junts per a sumar” tindrà una durada fins al final del curs 2023-2024, i l’ACC anima totes les famílies de les AFA a participar activament en aquesta col·laboració fructífera. Clicant ací, pugueu accedir al llistat dels comerços de l’ACC adherits a la campanya i les promocions que oferiran als portadors de la targeta.

AFA Escola Infantil

En definitiva, “ACC i AFA junts per a sumar” comença amb l’esperança de crear una comunitat més forta i cohesionada a Castelló, on el comerç local associat i les famílies es donen suport mútuament per al creixement i el benestar de tots.

AFA Col·legi Santo Domingo

 

- PUBLICITAT -