- INFORMACIÓ -

 

L’ACC presenta la seua nova identitat corporativa a l’Ajuntament de Castelló amb una reunió que ha tingut aquest matí, amb aquesta reunió/presentació han participat per part del consistori, l’alcalde Òscar Noguera i la regidora de Comerç, Tere Fuster i per part de l’ACC el president Salvador Perucho i el gerent Tony Landete.

PUBLICITAT

Ja fa uns mesos que l’associació va iniciar una nova etapa amb la mirada posada en renovar continguts, actualitzar xarxes, executar nous projectes per augmentar la presència en internet, i amb moltes més activitats que anirem presentant a poc a poc, una de les primeres iniciatives que s’ha dut a terme ha estat la transició a un nou logotip.

Abans d’explicar amb detall la nova imatge de marca, volem destacar la gran labor que ha fet la imatge que ens ha representat durant els últims 25 anys, aquesta va nàixer als anys 90 amb una iniciativa de la junta d’aquells anys, que van dur a terme un concurs entre els alumnes de dibuix de l’IES Vicente Gandia.

No ha sigut fàcil la decisió, ni com hem arribat fins a aquest disseny, però creiem que l’esforç i el treball que hi ha hagut darrere, ha pagat la pena.

Amb la nova imatge hem tingut clar dos conceptes fonamentals, actualitzar-la al temps de hui i que s’identificarà més amb l’associació, la inicial C representa el poble de Castelló, les bosses enganxades a la C, representen els Comerços i Serveis del poble de Castelló, respecte als colors, el verd representa el creixement i la renovació, i el groc transmet optimisme, calidesa i proximitat.

La nova identitat té diverses formes de presentació depenent del fons on es mostre, esperem que aquest nou logo us agrade tant com a nosaltres.

Amb aquest nou logo volem continuar avançant i creixent, perquè això té com a resultat ajudar i sumar esforços en aquests nous reptes que tenim els Serveis i Comerços de Castelló, si voleu sumar-vos a nosaltres sempre estareu a temps, l’associació continua evolucionant, aprenent i creixent.

Gràcies a totes i tots els que ho feu possible, a l’alcalde, Òscar Noguera i la regidora de comerç, Tere Fuster que una vegada més han fet que l’Ajuntament de Castelló done suport a les iniciatives de l’ACC.

- PUBLICITAT -