- PUBLICITAT -

 

Des de l’ACC – Agrupació de Comerç i Serveis de Castelló volem transmetre que no sols hem commemorat el Dia Internacional de la Dona a través de la campanya “Les nostres EMPRENEDORES” amb l’objectiu de fer reflexionar sobre la importància de la igualtat i l’equitat de gènere en el nostre món i per a reconéixer el paper essencial que les empresàries tenen en la construcció d’una societat més justa i igualitària.

A més a més, l’ACC va donar suport a la concentració per commemorar el Dia Internacional de la Dona, acte que organitzà la regidoria de la Dona i Polítiques d’Igualtat, l’acte es va celebrar ahir 8 de març a la plaça de l’Ajuntament, al voltant de les 20.00 h. A part de participar en l’esdeveniment llegint la nostra socia Ana Talens Satorres el manifest que ací baix publiquem, van aprofitar per a traslladar a l’Ajuntament de Castelló que estem disposats a col·laborar en tot el que necessiten per promoure accions en suport dels comerços i serveis de Castelló i com no dels nostres associats.

PUBLICITAT

MANIFEST

Hui, 8 de març de 2023, Dia Internacional de la Dona, l’ACC – Agrupació de Comerç i Serveis de Castelló, s’uneix a la commemoració amb la campanya “Les nostres emprenedores”, que té com a objectiu principal sensibilitzar sobre la igualtat i l’equitat de gènere, valors fonamentals de justícia universal.

La igualtat de gènere implica més que la simple igualtat formal: reconeix les desigualtats estructurals i històriques que afecten les dones en diferents àmbits, com són la
representació política i els espais laborals.

Per això, és necessari exigir i garantir les mateixes oportunitats per a totes les persones,
independentment del seu gènere. L’ACC – Agrupació de Comerç i Serveis de Castelló vol remarcar la importància de les empresàries en el desenvolupament econòmic i social de Castelló i promoure la igualtat d’oportunitats per a les dones en el món empresarial.

Així mateix, vol fomentar el seu empoderament per aconseguir una societat més justa i igualitària i reconéixer el paper essencial que tenen les empresàries.

Des de l’ACC donem suport a aquesta concentració per commemorar el Dia Internacional de la Dona, i donem les gràcies a Lola Soler, regidoria de la Dona i Polítiques d’Igualtat per haver-nos convidat i donar-nos l’oportunitat de participar i deixar-nos fer ressò de la importància de la igualtat de gènere i el paper de les emprenedores en aquesta lluita per la justícia i l’equitat i ens posem a disposició de l’Ajuntament de Castelló per col·laborar en tot el que necessiten.

ACC – Agrupació de Comerç i Serveis de Castelló

- PUBLICITAT -