- PUBLICITAT -

Negocis de Castelló es podran digitalitzar amb l’ajuda de l’Ajuntament i la Mancomunitat de la Ribera Alta

CN | ACC

Aquest dijous, a les 14.00 hores, l’Ajuntament de Castelló i la Mancomunitat de la Ribera Alta han col·laborat per oferir un taller que ha donat als negocis locals eines i coneixements sobre la digitalització empresarial. L’esdeveniment ha tingut lloc a l’edifici de la INMAVI i ha estat organitzat per Acelera Pyme la Ribera, un programa destinat a donar suport a la digitalització de les pimes de la comarca.

En aquest taller presencial, les empreses han aprés sobre els beneficis i requisits de la digitalització, les eines tecnològiques adequades, les ajudes i subvencions disponibles i com sol·licitar-les, així com les experiències i casos d’èxit de pimes que ja han fet el salt digital.

PUBLICITAT

Destaca la participació dels membres de l’Associació de Comerç de Castelló (ACC), que han assistit a la xarrada i han expressat la seua satisfacció pel contingut interessant del taller. L’ACC agraeix als organitzadors i considera aquest esdeveniment com el primer de molts altres que podrien contribuir a millorar els negocis de Castelló en el futur. La col·laboració entre l’ajuntament, la mancomunitat i les empreses locals promet ser un impuls per a la competitivitat, l’eficiència i la innovació dels negocis del poble.

- PUBLICITAT -