- IFORMACIÓ -

 

L’Associació de Serveis i Comerç de Castelló informa els seus associats i a la resta de comerços i empreses de serveis del Punt d’Atenció Digital de la Ribera del Xúquer, iniciativa impulsada per:

PUBLICITAT

Què és el Punt d’Atenció Digital?

El PAD de la Ribera de Xúquer és el nou Projecte IIPP (Integral, Innovador, participatiu i de Proximitat) del programa La Ribera Impulsa, un nou servei d’assessorament digital per a persones en cerca i millora de treball, empreses, comerços, autònoms i emprenedors amb noves idees de negoci.

Les persones o empreses interessades hauran de demanar CITA PRÈVIA per a ser atesos en qualsevol dels punts o en aquells més pròxims a la seua localitat.

S’integren sessions grupals i individuals per a dotar les persones desocupades de la comarca dels recursos i eines digitals necessàries per a millorar el seu procés en la cerca d’ocupació.

T’acompanyarem en la millora i ampliació dels teus coneixements digitals per a aconseguir el teu objectiu professional, com aprendre a crear un CV en línia, millorar la imatge a les xarxes socials, entrevistes en viu, conéixer les oportunitats de cerca i moltes altres competències.

Es realitzaran tallers formatius assessorats de manera individualitzada a persones emprenedores, pimes i autònoms de la comarca per ala millora de la seua competitivitat i consolidació empresarial.

Tens una empresa o una idea de negoci, però tens dubtes de com créixer en línia o millorar la teua estratègia digital?

Resoldrem els teus dubtes de màrqueting i comunicació digital, com per exemple: com començar a vendre en línia, com contractar un domini, etc. entre molts altres.

Si estàs interessat i vols rebre més informació:

Punt d’Atenció Digital de la Ribera del Xúquer

 

Fullet Pad (1)
- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací