- PUBLICITAT -

 

8 de març de 2023, l’ACC – Agrupació de Comerç i Serveis de Castelló  s’uneix a la commemoració del Dia Internacional de la Dona, amb una campanya significativa que destaca el valor i el paper clau de les empresàries. Amb el lema “Les nostres EMPRENEDORES”, l’esdeveniment té com a objectiu principal sensibilitzar sobre la igualtat i l’equitat de gènere, que són valors fonamentals de justícia universal.

La igualtat de gènere va més enllà de la simple igualtat formal i reconeix les desigualtats estructurals i històriques que afecten les dones en la representació política i en els mercats laborals, entre altres àmbits. Això implica garantir que tothom tinga les mateixes oportunitats i accés als recursos, independentment del seu gènere.

A través d’aquesta campanya, l’ACC – Agrupació de Comerç i Serveis de Castelló volem remarcar la importància que tenen les empresàries en el desenvolupament econòmic i social de Castelló. Així mateix, vol promoure la igualtat d’oportunitats per a les dones en el món empresarial i fomentar el seu empoderament per aconseguir una societat més justa i equitativa.

Des de l’ACC volem destacar que la commemoració del Dia Internacional de la Dona a través de la campanya “Les nostres EMPRENEDORES” és una oportunitat per a reflexionar sobre la importància de la igualtat i l’equitat de gènere en el nostre món i per a reconéixer el paper essencial que les empresàries tenen en la construcció d’una societat més justa i igualitària.

Els nostres associats

Per acabar sols dir que des de l’ACC donem suport a la concentració per commemorar el Dia Internacional de la Dona, acte que organitza la regidoria de la Dona i Polítiques d’Igualtat i ens posem a disposició de l’Ajuntament de Castelló per col·laborar en tot el que necessiten. L’acte tindrà lloc el dia 8 de març a la Plaça de l’Ajuntament, a partir de les 20.00 h. 

ACC – Agrupació de Comerç i Serveis de Castelló

- PUBLICITAT -