- PUBLICITAT -

Gest d’agraïment amb l’entrega d’una rosa a les mares de Castelló que visiten els negocis de l’ACC els dies 2 i 3 de maig

CN | Aida

L’Associació de Serveis i Comerç de Castelló (ACC) ja té preparada una nova iniciativa per a celebrar el pròxim Dia de la Mare, que se celebra el primer diumenge de maig. La campanya anomenada “Amb una flor, diem GRÀCIES a les mares de Castelló!” té com a objectiu de reconéixer l’important paper que les mares juguen en el suport al comerç local, l’ACC està preparant un gest d’agraïment que segurament emocionarà a molts cors.

En aquesta ocasió, el gest d’agraïment consistirà en l’entrega d’una rosa a les mares de Castelló que visiten els negocis de l’ACC els dies 2 i 3 de maig. Aquesta rosa sols pretén reflectir el reconeixement i la gratitud de tot el col·lectiu que forma part de l’ACC cap a aquesta comunitat fonamental en el desenvolupament de Castelló.

PUBLICITAT

Amb aquesta iniciativa, l’ACC vol expressar un sincer agraïment a totes les mares que contribueixen a la continuïtat i vitalitat del comerç local a Castelló. A més, la campanya també pretén destacar la importància de reconéixer i valorar el paper de les mares en la sostenibilitat i prosperitat del teixit comercial del nostre poble.

Aquesta campanya és possible gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Castelló, la Generalitat Valenciana, Conselleria d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Diputació de València, Nou Gremial i Unió Gremial.


- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací