- PUBLICITAT -

El certamen històric tindrà lloc a Montserrat del 24 al 26 d’octubre de 2025, amb “El Joc, l’Esport i l’Oci al llarg del temps a la Ribera del Xúquer” com a tema principal

CN | Aida

El dissabte passat, 8 de juny de 2024, el Secretariat permanent de l’Assemblea d’Història de la Ribera es va reunir a Montserrat, seguint l’acord pres en la darrera edició celebrada a Polinyà el novembre de 2023. Durant la trobada, el castelloner Xavier Martí va anunciar que les actes de l’apartat miscel·lani de l’Assemblea de Castelló ja estan llestes per a ser publicades.

Assistiren a la reunió els membres del Secretariat permanent: la senyora Estarlich i els senyors Furió, Català, Mut, Martí, López Andrada, Lairón i Benetó. També es va incorporar el senyor Marcos Campos Añón com a representant del Secretariat Local. La reunió va ser presidida pel regidor de Cultura, senyor Juan José Rández Martínez.

Seguint l’ordre del dia, es va decidir que el tema monogràfic per a la pròxima edició serà “El Joc, l’Esport i l’Oci al llarg del temps a la Ribera del Xúquer”, a més de la secció miscel·lània que permetrà la presentació d’altres temes històrics. La pròxima edició tindrà lloc els dies 24, 25 i 26 d’octubre de 2025. Ben prompte, es posarà en marxa la pàgina web de la XXI Assemblea per oferir més informació.

Juan José Rández Martínez
- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací