- PUBLICITAT -

 

Hui dijous, 6 de febrer de 2020 la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana ha passat per Castelló, era la 2a etapa de 181 km i transcorria entre Torrent i Cullera, el pas per Castelló estava al km 120 del recorregut d’aquesta etapa.

Els 5 escapats a 5 minuts de la resta

La 71a edició de la Volta Ciclista a la Comunitat Valenciana se celebra del 5 al 9 de febrer de 2020 i la participació serà de 12 equips World Tour i 7 equips professionals continentals.
Com a novetat, la carrera està tenint imatges en viu a través d’À Punt i es pot seguir en streaming a través de la web, l’única cadena que retransmetrà enguany en obert els finals d’etapa en directe cada dia des de les 15.00 fins a les 16.30 hores. Els comentaris són a càrrec de Julián Sáez, Laura Grande i Amalia Sebastián.

En 2020 es comptarà de nou amb la VCV Dones amb una etapa d’un dia amb el mateix recorregut -Paterna-València- que la masculina el 9 de febrer.

Ací baix teniu unes quantes fotos del reportatge de Valerià Benetó i Joanjo Puertos, per gaudir de totes les fotos, piqueu damunt dels noms.

PUBLICITAT

Flickr Album Gallery Pro Powered By: wpfrank
- PUBLICITAT -