- PUBLICITAT -

CN | Aida

Demà dimecres 15 de maig, el projecte Musiescola torna a Castelló amb una programació dedicada a la música i el cinema. Totes les activitats d’aquesta novena edició tindran aquest tema en comú i se celebraran a la plaça de l’Ajuntament i al parc de l’Estació.

«MusiEscola» 2022  a la plaça de l’Ajuntament de Castelló | Juanjo Puertos

La trobada començarà a les 9.00 h a la plaça de l’Ajuntament, amb una cercavila programada per a les 10.45 h. A les 11.45 h, les activitats es traslladaran al parc de l’estació, on es duran a terme fins a les 14.00 h, moment en què està previst un dinar de convivència.

«MusiEscola» 2022  al Parc de l’Estació de Castelló | Juanjo Puertos

Es preveu que demà siga un dia intens i divertit, amb una gran varietat d’activitats que inclouran batucades, balls, el cant d’un musical i un emotiu homenatge a Xavier  Benedito Casanoves, conegut com a Xavier de Bétera, va iniciar la seua trajectòria amb tan sols set anys en el món del cant d’estil valencià de la mà de Vicent Izquierdo, conegut com el Naiet de Bétera. El cant sempre ha tingut un paper destacat en el seu entorn familiar, ja que el seu avi era nebot del Xiquet de Bétera, considerat per molts com la millor veu del cant d’estil valencià.

Foto: http://xavierdebetera.com/ – Xavier de Bétera

La Trobada Musiescola representa una oportunitat per al món educatiu, els amants de la música i els entusiastes del cinema per gaudir d’un dia ple d’activitats culturals i artístiques. A través d’aquest esdeveniment, es fomenta la participació i la col·laboració entre els diferents col·legis de la comarca, contribuint a enriquir la vida cultural del poble de Castelló.

PUBLICITAT

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací