- PUBLICITAT -

 

Informació de l’ACC

PUBLICITAT

A partir de hui i fins el 31 d’octubre es podran utilitzar les targetes als comerços que han pogut i han volgut adherir-se a la campanya, relació que està ací baix en la imatge.

A tindre en compte tant per als usuaris com per al comerços:

Les targetes funcionen mitjançant la banda magnètica que s’haurà de passar pel targeter del comerç adherit, una vegada passada caldrà posar l’import de la compra i a partir d’ahí sempre caldrà respondre clicant al botó verd del targeter encara que demane un número de pin!!!

Si la compra supera el saldo de la targeta, l’usuari/a haurà de pagar la diferència, si no supera quedarà un saldo pendent per a la següent compra.

Es recomana guardar els tiquets que es realitzen en la targeta per calcular el saldo pendent, ja que si es fa una compra de 25 € i el saldo és de 23 € la targeta donarà error.

També es pot saber el saldo entrant a la pàgina web ‘targeta regal seguiment i control’ (cliqueu damunt de la imatge)

La campanya «Castelló més bons que mai» està organitzada per l’ACC – Associació de Serveis i Comerç de Castelló i patrocinada per l’Ajuntament de Castelló i la Generalitat Valenciana.

Vídeo amb declaracions dels organitzadors i patrocinadors

Aquesta campanya és possible al conveni firmat entre ACC (Associació de Comerciants de Castelló) i l’Ajuntament de Castelló mitjançant la regidoria de Comerç amb la col·laboració de la Conselleria de Comerç.

La campanya està organitzada i dirigida per l’ACC – (Associació de Comerciants de Castelló), i es du a terme, GRÀCIES a tots els associats que agrupa l’ACC.

ACC – Associació de Serveis i Comerç de Castelló

- PUBLICITAT -