- INFORMACIÓ -

 

La Societat Musical Lira Castellonera en el seu pròxim concert de Santa Cecília, provara una nova iniciativa amb l’objectiu de millorar la seua comunicació, retransmetent en directe a través de YouTube les seues activitats i concerts realitzats a l’auditori Rex.

PUBLICITAT

Aquesta nova proposta de la Lira permetrà a les castelloneres i castelloners no perdre cap concert encara que estiguen en l’altra part del món, sempre que compten amb una connexió a internet i un ordinador, un mòbil o una tauleta electrònica.

L’emissió dels concerts utilitzarà el servei gratuït de vídeo en temps real de la xarxa social de YouTube, la plataforma de major abast i accessibilitat, per a garantir que arriben a la màxima gent possible i a través de qualsevol classe de dispositiu amb alta qualitat d’imatge.

Per a seguir els esdeveniments sols haurà d’entrar en la web de castellonoticies.com i accedir aquesta notícia o en el canal de YouTube de la Societat Musical en el moment que es realitze el concert, així podrà visualitzar el concert en directe.

Clica en el botó de reproducció, pots veure el concert gravat

Aquesta iniciativa se suma a la presència que cada vegada més vol tindre la Societat Musical Lira Castellonera en les xarxes socials i canals de comunicació.

Recordeu el dissabte, 13 de novembre de 2021 la Banda Jove Lira Castellonera realitzar el primer concert en directe de Santa Cecília, sota la batuta del seu director Raül Segui, l’emissió començarà a les 20.00 h.

Picant ací podeu veure el programa que us oferirà la Banda Jove de la Lira en homenatge a la seua patrona Santa Cecília i els noms dels nous components que entren a la banda jove.

- PUBLICITAT -