- INFORMACIÓ -

 

L’Andana amb Eliseo Pla, president de la Societat Musical Lira Castellonera

PUBLICITAT

Hui ens visita la Societat Musical Lira Castellonera, representada pel seu actual president Eliseo Pla Caldes, un castelloner enamorat de la música i dels reptes i que fa uns pocs mesos es va posar al capdavant d’aquesta societat cultural tan important de Castelló.

En el vídeo ens relata que està molt content i il·lusionat per aquest nou projecte que ha encetat recentment, a més a més ens conta que la Societat Musical ‘Lira Castellonera’ no sols és una Banda Simfònica, també és la Banda Jove, l’Orquestra Filibert Estrela, la Sénior Band i que l’actiu més important que tenen és l’Escola de Musica ‘La Lira’.

Eliseo ens convida a gaudir del pròxim concert de la Banda Simfònica, així com ens encoratja a sumar-nos com a socis d’aquest gran projecte.

Si teniu alguna cosa per a contar-nos, ja sabeu que ací teniu el vostre espai per oferir allò que us agrada fer en els variats camps de les arts, ja siga recitar, interpretar una cançó, fer sonar un instrument, exposar les vostres creacions artístiques, etc. Nosaltres us facilitem la gravació, edició i publicació, si voleu participar poseu-vos en contacte amb nosaltres i veurem com concretar la vostra participació en aquest lloc, que es diu ‘l’Andana’.

- PUBLICITAT -