- PUBLICITAT -

 

L’Agrupació de Comerciants de Castelló (ACC) i l’Ajuntament de Castelló han signat un conveni per a dur a terme la segona edició dels populars bons de compra, després de la gran acollida que van tindre l’any passat, amb l’objectiu de fomentar les vendes i reactivar l’economia local de cara al mes de setembre.

Amb el lema “Castelló més bons que mai”, l’Ajuntament de Castelló, mitjançant la Regidoria de Comerç, invertirà 15.000 € en aquesta campanya que busca proporcionar als comerços locals un canal per a dinamitzar les seues vendes i captar clients. Mitjançant l’adquisició d’una targeta de 25 €, la ciutadania obtindrà un valor de 50 € per gastar als establiments participants.

PUBLICITAT

Durant el mes de setembre, es posaran a disposició de la ciutadania més de 400 targetes de compra de Caixa Popular. Per a aconseguir-les, els empadronats/des a Castelló hauran de pagar 25 € i, a canvi, rebran una targeta de 50 € que podrà ser utilitzada als comerços participants que complisquen les normes establertes en les condicions de participació i s’adherisquen a aquesta iniciativa. L’objectiu principal és afavorir l’economia local i ajudar les famílies de Castelló a fer front a les seues despeses durant el mes de setembre.

La signatura d’aquest conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i l’ACC marca el primer pas per a dur a terme aquesta iniciativa. En l’acte de signatura van estar presents l’alcaldessa de Castelló, Horte Goméz, el regidor de Comerç, Òscar Noguera, i el president de l’ACC, Vicent González, reforçant així el compromís de les dues entitats amb el desenvolupament econòmic de Castelló.

Alcaldessa de Castelló, Horte Goméz, el president de l’ACC, Vicent González i el regidor de Comerç, Òscar Noguera

En els pròxims dies, l’ACC, com a entitat organitzadora de la campanya, proporcionarà als comerços de Castelló informació detallada en la pàgina web de l’ACC sobre les bases i el procés d’inscripció per a participar en aquesta iniciativa. Posteriorment, es donarà a conéixer al públic en general com funcionen les targetes de compra i com adquirir-les. Aquesta campanya representa una excel·lent oportunitat per a estimular el consum als petits comerços i contribuir al creixement de Castelló com a comunitat.

L’Agrupació de Comerciants de Castelló (ACC)

- PUBLICITAT -