- PUBLICITAT -

 

La Lliga de Curses per Muntanya de la FEMECV és una competició que consta de 4 proves on en cadascuna d’elles se sumen les posicions de les 3 millors representants, sent aquesta la puntuació del club, per tant, estaran millor classificats els clubs amb menys puntuació.

Aquest any la Lliga ha sigut molt atípica, ja que a causa de les restriccions les proves s’han disputat en els mesos més calorosos de l’any, sumant així més duresa si cap a les ja de per si dures carreres per muntanya.

La primera cita va ser el 6 de juny a Ròtova i fins allí es desplaçaren les nostres representants MariaÈrica i Lara arrancant la lliga en una 5ª posició general per clubs.

PUBLICITAT

Dos setmanes després el 14 de Juny es desplaçaren fins a Oriola novament Maria i Lara, però esta vegada seria Pura la nostra tercera representant. Després d’una dura cursa, aconseguiren escalar posicions deixant al club en 2ª posició de la classificació general.

 

Tercera prova de la Lliga, esta vegada més a prop de casa Trail de Genovés. Repetint equip de la jornada anterior MariaLara i Pura foren les nostres representants. En aquesta prova també tinguérem 2 representants de la secció masculina Pablo i Tito, però no poguérem entrar en la classificació per no arribar al mínim de participants. Destacar la duresa de la prova, els que vos agrada la muntanya podeu fer-vos una idea de com pot ser una competició en agost per la zona de la Cova Negra, l’Aventador, etc. Finalitzem aquesta jornada en una 3ª posició a la classificació general


 Arribem a l’última jornada, 18 de juliol a Crevillent. La incombustible Maria, Pura i Àngela com a “fitxatge” d’última hora foren les encarregades de defensar la 3ª posició. Prova extremadament exigent, a cause de les condicions de calor.

Gràcies a tot l’esforç de les 5 representants que hem posat al poble de Castelló en la més alta categoria de les curses per muntanya autonòmiques en aquesta primera participació del Club Multiesport El Castellet en el Campionat de Lliga a la Comunitat Valenciana, FEMECV 2021.

 

Ara toca descansar i començar a preparar el Campionat de Lliga de la Comunitat Valenciana FEMECV 2022, on esperem ampliar la representació femenina a les jornades de la Lliga i també posar en marxa la secció masculina.

Si estàs interessada o interessat a formar part de la nostra secció de Muntanya per a la propera temporada, posa’t en contacte amb nosaltres!

#AmuntCMEC🖤💙💚

- PUBLICITAT -