- PUBLICITAT -

 

El passat dissabte es disputà a la localitat de Cullera l’ultima prova de la Lliga de Clubs | Caixa Popular de la Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana. Prova decisiva per al nostre equip, ja que per la seua doble puntuació determinaria els ascensos i descensos de les 3 categories.

En categoria Femenina van ser Ainhoa Chordà i Tania Benavent les que aconseguiren una merescuda 7ª posició, el que fou suficient per a consolidar a la categoria femenina en una 4ª posició general de la divisió de Promoció que els donava l’ascens a la desitjada 2ª Divisió.

PUBLICITAT

Pel que fa a la categoria Masculina, formada per absoluts del club i els cadets de l’escola, lluitaren fins al final per la 5ª plaça que donava l’ascens a la segona divisió. Finalment gràcies a l’esforç realitzat per tots els Triatletes acabaren la competició en 7ª posició, posició que els atorgava els punts necessaris per a la tan desitjada 5ª plaça de la general.

El diumenge era torn de l’Aquatló, prova que era Campionat Autonòmic de la modalitat i que disputaren 2 membres del club (Eric i Miriam). Una prova molt explosiva on s’han de correr 5km just després d’haver nadat 1km.

Tanquem així una temporada 2020 molt atípica, però amb el bon sabor de boca d’haver aconseguit els reptes que ens marcàrem a principi de temporada. Aquests èxits són fruit d’una bona sintonia entre Club i Escola, i situen a Castelló al panorama Valencià del Triatló. Al marge dels èxits esportius, ens enorgulleix també la bona acollida que està tenint l’Escola de Triatló entre les Castelloneres i Castelloners, arrancant aquesta temporada 20/21 amb 55 xiquetes i xiquets.

No podem tancar la temporada sense agraïr als nostres patrocinadors i col·laboradors: Ajuntament de CastellóATP Italgrup i Calçats Gent Jove, ja que sense ells no seria possible.

Comencem, a treballar en la temporada 2021 i recordem que tota persona interessada en practicar aquest apassionant esport, siga quin siga el seu nivell, té cabuda en aquesta gran família.

P.D: No ens oblidem que aquest dissabte 7 de Novembre Maria, Miriam, Ainhoa, Tania i Sergio disputaran el Campionat Autonòmic de Triatló Sprint a València, prova que es disputa junt amb la Copa del Món de Triatló. Molta sort!!!

#AmuntCMEC???

- PUBLICITAT -