- PUBLICITAT -

CN | Aida

La Regidoria d’Esports de Castelló ha pres una mesura significativa per impulsar i reconéixer l’excel·lència esportiva local, duplicant l’ajuda econòmica destinada a les persones esportistes del municipi. La dotació passa dels 4.000 € de convocatòries anteriors a un total de 8.000 €, distribuïts equitativament entre la categoria masculina i femenina, amb 4.000 € per a cadascuna.

Fotos d’arxiu!

La convocatòria per a aquesta subvenció, corresponent a la temporada 2022-23, està programada per a la primera quinzena de desembre. La Regidoria fa una crida als esportistes del municipi per a preparar la documentació necessària, que inclou fotocòpia del DNI, certificat d’empadronament, certificats de la federació esportiva, i, en cas d’esportistes d’elit, una llista detallada del DOGV amb el seu nom.

Altres documents requerits inclouen el pressupost de despeses per a la temporada, justificant desplaçaments, allotjament i manutenció, despeses federatives, roba esportiva, despeses de personal preparador i fisioteràpia, amb detalls específics per a cada part dels costos.

PUBLICITAT

La Regidoria d’Esports espera que aquesta major inversió siga un suport valuós per als esportistes locals destacats, contribuint a minimitzar l’impacte econòmic associat a la pràctica de l’esport d’alt rendiment. Amb aquesta iniciativa, es busca reconéixer i incentivar l’esforç i el sacrifici d’aquells que destaquen en les diferents disciplines esportives, reforçant el compromís amb el desenvolupament de l’excel·lència esportiva a Castelló.

- PUBLICITAT -