- PUBLICITAT -

 

Aquest mes de maig, Castelló participa al repte del reciclatge i a més a més estem desenvolupant un voluntariat mediambiental als nostres espais naturals.

Però…. Què podem fer amb els més menuts i menudes? Per a elles i ells, hem preparat el 23 de maig aquesta jornada que combina ecologia, medi ambient i educació.

La jornada consta per una banda de tallers per fomentar la cura del medi ambient i per altra cantarem amb el nou espectacle “Desfem” de Dani Miquel.

Als tallers (per a xiquetes i xiquets entre 6 i 12 anys), realitzarem unes boletes molt especials plenes de llavors amb Castebrota (@castebrota) per crear un entorn més verd i també descobrirem si som un poble “eco-friendly” amb l’inspector Rama-Seca.

L’espectacle “Desfem” és un projecte teatral i musical de Dani Miquel que vol conscienciar a menuts i majors de la necessitat d’estimar i cuidar el medi ambient. I la solució està en els més menuts! Vivim en pobles i ciutats envoltats d’un medi ambient que ens cal estimar i cuidar. I així ho fem amb els xicotets gestos i accions que infants i adults fem a diari a les nostres cases o a l’escola.

PUBLICITAT

La jornada serà al parc de l’estació on els tallers es desenvoluparan de 10h a 12.25h i l’espectacle amb Dani Miquel començarà a les 12.30h.

La inscripció és obligatòria tant per als tallers com per a l’espectacle de Dani Miquel, les places seran limitades atenent a les mesures Anti-Covid.

Si voleu vindre a les dos activitats, s’han de realitzar les dos inscripcions als diferents formularis que trobareu al web de l’Ajuntament de Castelló.

Vos animeu? No vos podeu perdre aquesta jornada!

#castellosomnatura #castellosomeducacio #castellosomecologia

- PUBLICITAT -

Comentaris

Introduïu el vostre comentari
Introduïu el vostre nom ací